Smartlog v3 » Julefrokost i København 2011- god julefrokost i Københavns centrum » God underholdning til firmafest
Opret egen blog | Næste blog »

Julefrokost i København 2011- god julefrokost i Københavns centrum

Gode links om julefrokost i København 2011

God underholdning til firmafest

1. Nov 2010 16:55, happysurfer

Det store spørgsmål i vores firma er hvert år: Hvem skal stå for vores julefrokost i år ? Den rolle plejer ikke at være besat af noget festudvalg eller lignende, da man har valgt at det er en funktion som går på tur. Sidste år var det bogholderiafdelingen som skulle stå for alt planlægning - det blev faktisk en ganske god fest.

Men - i år er det altså min afdeling som skal stå for planlægning af mad, festunderholdning , drikkevare, musik, lokaler og meget andet til julefrokosten. Det er en opgave jeg synes er ret sjov, så det stresser mig overhovedet ikke. Det kan være lidt svært at finde god underholdning til firmafest , men det har vi heldigvis løst da vi kendte en dygtig tryllekunstner.

Denne tryllekunstner kommer og afholder et show på en lille scene vi har lavet til formålet (dette tager ca.15 minutter), og derefter vil han så gå rundt blandt alle os ansatte og trylle mens vi spiser og drikker vin. Det lyder som et sjovt koncept. 

Kommentarer

 1. Charlotte
  7. Apr 2011 14:56
  1

  Julefrokost 2011 i København på Kulørbar. Vi vil gerne gå til bekendelse. Jeps, vi har Københavns bedste julefrokost arrangement til dit firma. Ja, det er uforståeligt billigt, og ja, vi sammensætter også Københavns lækreste julebuffet. Det er jo DIN julefrokost, DIT arrangement, - Kulørbar gør det bedste for dig og dit firma.

  Se mere på www.kulorbar.dk

 2. SuperEvent - JULEFROKOST
  29. Aug 2011 00:11
  2

  Julefrokost hos SuperEvent - årets sjoveste fest!
  Julefrokost med FunEvents eller casino.
  Fra kr. 495,- til 995,-
  Alle fredage & lørdage i november/december.

  http://www.superevent.dk/julefrokost

Relaterede